Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuran-ı Kerim’e Ayağıyla Basan Şahıstan İlginç Savunma !

Sivas’ta bulunan, Safa Cami’nde Kur’an Kursu Yaptırma ve  Yaşatma Derneği Genel Kurulu ve dernek başkanlığı seçimleri sırasında Kur’an-ı Kerim’i, 3 kez öptükten sonra ayağının altına alarak basan başkan adaylarından S.K ‘dini değerleri aşağılama’ suçundan dolayı gözaltına alındı. S.K ifadesinde Kuran’a yemin ederek el basmak istediğini ama ancak yaşananların farkında olmadığını söyledi.

Sivas'ta bulunan, Safa Cami'nde

Sivas’ta bulunan, Sefa Cami’nde Kur’an Kursu Yaptırma ve  Yaşatma Derneği Genel Kurulu ve dernek başkanlığı seçimleri sırasında Kur’an-ı Kerim’i, 3 kez öptükten sonra ayağının altına alarak basan başkan adaylarından S.K ‘dini değerleri aşağılama’ suçundan dolayı gözaltına alındı. S.K ifadesinde Kuran’a yemin ederek el basmak istediğini ama ancak yaşananların farkında olmadığını söyledi.

Sivas, Sefa Cami’sinde Kuran-ı Kerim’e ayağıyla basan şahsın ifadesinde, el basmak istediğini ama ne yaptığının farkında olmadığını belirtti.

KURAN-I KERİM’İ ÖNCE ÖPTÜ SONRA AYAK BASTI

Sivas’ta Merkez’de bulunan Sefa Cami’nde yaşanan olayda, Sefa Camisinde Kuran Kursu Yardımlaşma Derneği kongresinde, başkan adaylarından olan S.K yemin ettiği esnada, Kuran-ı Kerim’i 3 kez öptükten sonra başına götürdü ancak bundan sonra yere atarak üstüne bastı.

Yaşanan olayların sosyal medyada gündem olmasının ardından sivas Valiliği hemen harekete geçti. Kuran-ı Kerim’i ayaklarının altına alan S.K ‘ dini değerlere aşağılama ‘ suçundan polis tarafından gözaltına alındı. S.K’nin ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Kuran-ı Kerim’e ayak basan S.K’ya mahkeme tarafından ev hapsi verilerek serbest bırakıldı.