Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçükçekmece’de Feci Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

İstanbul Küçükçekmece’de iddialara göre, aşırı hız yaptığından dolayı virajı almayan motosiklet sürücünün kontrolünden çıkarak ağaca çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

İstanbul Küçükçekmece'de iddialara göre,

Kaza, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Halkalı Gümrük Yolunun Halkalı istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 38 AGS 411 plakalı motosiklet, sürücünün aşırı hız yaptığından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek savruldu.

Motosikletin ve sürücünün ayrı yerlere savrulduğu kazada sürücü ağaca ardından 15 metre ilerde yol kenarında park halindeki araca çarpı. Vücut bütünlüğü bozulan sürücü feci şekilde hayatını kaybetti. Yolcu koltuğunda oturan bir kişi ise ağır yaralandı.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ, YOLCU KOLTUĞUNDAKİ YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde sürücünün hayatını kaybettiğini, yolcu koltuğundaki şahsın ise ağır yaralandığını belirledi. Ağır yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Ölen sürücünün cansız bedeni ise hastane morguna kaldırıldı.

Hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü ve yolcunun üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.