Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kopenhag’dan Galatasaray İçin RESMİ Transfer Açıklaması!

Süper Lig devi Galatasaray, Kopenhag’ın 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Elias Jelert’e bınuslar dahil 10 milyon Euro teklif etti. Kopenhag kulübü ise, takımın resmi inter sitesinden yaptığı açıklama ile teklifi doğruladı.

Süper Lig devi Galatasaray,

 

 

Danimarka ekibi Kopenhag, Galatasaray’ın Elias Jelert’e transfer teklifi yaptığını doğruladı.

Kopenhag’dan yapılan açıklama şu şekilde:

Kopenhag’dan yapılan açıklamada, “Elias Jelert’in Galatasaray Sportif A.Ş.’ye olası bir transferi hakkında piyasada söylentiler ortaya çıktı. F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.’den bir teklif aldığını doğrulayabilir. Taraflar arasındaki görüşmeler halen devam etmektedir ve bir anlaşmaya varılacağı kesin değildir. Nihai bir anlaşmaya varılması halinde bir şerket duyuru yapılacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

GALATASARAY, 10 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Danimarka basınından Tipsbladet’in yapmış olduğu habere göre; Galatasaray, Jelert için Kopenhag’a bonuslar dahil 10 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Kopenhag’ın bu teklifi ciddiye aldığını ancak kabul edip etmeme konusunda bir baskı hissetmediği ve acele etmeyeceği kaydedildi.

97 MAÇTA 9 GOLE ETKİ

Danimarka ekibi Kopenhag altyapısından yetişen Danimarkalı sağ bek Elias Jelert, kulübüyle çıktığı 97 resmi mücadelede 1 gol atıp 6 asist yaptı.

Ayrıca Jelert, 3 kez de Danimarka milli forması giydi.