Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konyaspor’da Galatasaray Maçı Öncesi Yüksek Prim !

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek Konyaspor’da yönetim harekete geçti.

Trendyol Süper Lig'in 38.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Konyaspor, sahasında zorlu Galatasaray’ı konuk edecek. Hem şampiyonluk hem de kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiren lmaç öncesi Konyaspor yönetimi hızlı bir şekilde harekete geçti.

ALİ ÇAMDALI  ”GEREKENİ YAPACAĞIZ”

Geçtiğimiz hafta Kayserispor ile 2-2 berabere kalıp Süper Lig’de kalma şansını son maça bırakan Konyaspor’da teknik direktör Ali Çamdalı açıklamalarda bulundu. Ali Çamdalı, Galatasaray ile oynayacakları maçta iyi bir sonuç elde etmek ve ligde kalmayı garantilemek istediklerini belirtti.

Karşılaşmayı 11’e 11 tamamlamanın kendileri için daha avantajlı olabileceğini ifade eden Ali Çamdalı; ”Galatasaray maçı önemli. İstediğimiz puanları alıp, ligi bir şekilde garantiler, yeni sezona hazırlanırız. Galatasaray maçı var. Aynı şekilde, bu maça nasıl hazırlandıysak, aynı şekilde hazırlanıp, gerekeni yapacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

DEV PRİM VERİLECEK

Fanatik’te çıkan habere göre; Konyaspor yönetimi kritik Galatasaray maçı öncesi harekete geçti. Konyaspor yetkilileri hafta içerisinde takıma yüksek bir ligde kalma primi duyurmaya hazırlanıyor.

SÜPER LİG’DE SON DURUM

Trendyol Süper Lig’de son haftaye girmeden ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde bulunan Galatasaray, Konyaspor’a karşı en az 1 puan alması halinde rakibinin maçına bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek.

Konyaspor’un ise Süper Lig’de kalması için en az 1 puana ihtiyacı var.

 

Kaynak: