Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ekonomi

Kim Milyoner Olmak İster’de 5 Milyon Kazanan Gencin Eline Ne Kadar Para Geçecek?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 19 yaşındaki Berk Göktaş, ilk defa 5 milyon TL’lik final sorusuna kadar gelen ve kazanan ilk yarışmacı oldu. Pekala Berka Göktaş’ın eline ne kadar para geçti? işte detaylar…

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ilk defa 5 milyon TL’lik final sorusuna kadar gelen ve kazanan Berk Göktaş ülkenin gündemine oturdu. Henüz 19 yaşında olan ve Boğaziçi Üniversitesi’nde okuyan Göktaş, 5 milyonluk büyük ödülü kazanmasının ardından akıllara kesintilerin ardından ne kadar para kazanacak? sorusu geldi.

YARIŞMACININ ELİNE 4 MİLYON TL GEÇECEK

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon TL’lik final soruyu açan ve doğru cevaplayan ilk yarışmacı olmasının ardından kazandığı 5 milyon TL’lik ödülün yüzde 20’lik bir kısmında yapılan kesintiler sonrasında genç yarışmacının eline geçen para 4 milyon TL oldu.

Haberler

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASINDA 5 MİLYON TL’LİK FİNAL SORU

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon TL’lik final sorusu: “Bakara suresin de, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsmailoğlularının, ‘biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız’ diye isyan edip Hz. Musa’dan ‘Rabb’ine dua et de versin’ diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?”

Cevaplar: A: Mercimek, B: Soğan, C: Nohut, D: Sarımsak

Doğru cevap: C: Nohut

DİĞER VİDEOLAR