Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıçdaroğlu:” Erdoğan’nın İşeyeceği Suça Kimse Ortak Olmamalı”

CHP’nin eski Genel Başkanı

CHP’nin eski Genel Başkanı olan Kemel Kılıödaroğlu, başkanlığını devrettiği Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile planladığı görüşmeyi, sosyal medya hesabından yapmış paylaşımda, ‘‘Sarayla müzakere değil mücadele edilir.” ifadelerini kullandı.

Kemel Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı ile beraber sert tedbirler alacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı; ”Erdoğan kendisine ortak arıyor! Sorumlulukları üstlenecek ortak arıyor. Halkın sorunlarını çözmek için siyaset yapıyoruz, sarayın sorunlarını çözmek için değil. Kimse Erdoğan’ın işleyeceği bu suça ortak olmamalı.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Kılıçdaroğlu paylaşımı hakkında şu ifadeleri kullandı;

‘Partiden tamamen bağımsız söylüyorum. sade bir yurttaş olarak düşüncelerimi ifade ediyorum. Bu kadar yoğun sorunların yaşandığı bir ülkede mesajım da da ayrıntıları saydım. Anayasada değişiklik örneğin. Ne yapılacak anayasa? Değişiklik yapacağım diyor. Erdoğan’ın keyfi geldi diye anayasayımı değiştireceğiz? Yapılan bütün değişiklikler Erdoğan’ın isteği üzerine oldu. Ülke tam anlamıyla felaketle karşı karşıya kaldı. Bunun neyini değiştirecek? Neresini değiştirecek? Rahatsız olduğu tek bir şey var: Namusu ve şerefi üzerine yemin etmişti heralde bunu değiştirec’ek.’‘ dedi