Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı Etiketledi ve Erdoğan’ın Sözlerine Karşılık Verdi !

CHP’nin eski Genel Başkanı

CHP’nin eski Genel Başkanı olan Kemel Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın” Bay Kemal’i günah keçisi ilan edip, yalnızlığa ittiler” sözlerine cevap verdi. Kemal Kılıçdaroğlu ” Bak Erdoğan, benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadele de.. Keçi felan demişsin bu vesileyle sana et ve süt fiyatlarını hatırlatacak bir liste yaptım” sözlerini kullanarak Erdoğan’a yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin eski Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ” Bay Kemal’i günah keçisi ilan edip, yalnızlığa ittiler” sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bu sözleri üzerine ” Bak Erdoğan, benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadele de.. Keçi felan demişsin bu vesileyle sana et ve süt fiyatlarını hatırlatacak bir liste yaptım” sözleri ile cevap verdi.

ERDOĞAN : GÜNAH KEÇİSİ İLAN ETTİLER

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda, Muhalefeti sert eleştirirken, CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Erdoğan konuşmasında ;” Gazi Mustafa Kemal’in partisini götürdüler bölücü örgütün DEM’ine rehin verdiler. ‘ Gel bakalım Muharrem ‘ dediler ve FETÖ taktikleriyle tasfiye ettiler. Bay Kemal’i günah keçisi ilan edip yalnızlığa iterek, CHP’nin başına Özgür efendiyi getirenlerin ilk işi bu parti ile bölücü örgütün gündemindeki partiyi demlemek oldu.” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU: BENİM YALNIZLIĞIM 5’Lİ ÇETELERLE

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın sözlerine sosyal medya hesabı X’den Erdoğan’ı etiketliyerek şu paylaşımı yaptı:” Bak Erdoğan, benim yalnızlığım %’li çetelerle mücadele de.. Keçi felan demişsin bu vesileyle sana et ve süt fiyatlarını hatırlatacak bir liste yaptım. Bu listeyi her ay güncelliyeceğim ki, aziz milleti ne hale getirdiğini gör! Aşağıda senin alışveriş yaptığın Tarım Kredi Kooperatifinden aldığım fiyatlarla hazırlanan, 3 kişilik bir ailenin 3 öğün yemek listesinin maliyeti var. Sadece temel gıda maddeleriyle karınlarını doyurmalarının, günlük maliyeti 422,31 aylık maliyeti 12.669 TL. Sofraya, bırak senin çok sevdiğin kastane balı, manda yoğurdunu koymayı, öğlenki makarnaya kıymayı koyamadık!

b.u millete reva gördüğün, emekli maaşı 10 bin TL, asgari ücret 17 bin 2 TL. Kirayı, faturaları, detarjan ve giyim masraflarını da sen öde ! ” dedi.