Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kerem Demirbay: ”Fenerbahçeliyim Falan Demedim”

Galatasaray’ın deneyimli futbolcusu Kerem

Galatasaray’ın deneyimli futbolcusu Kerem Demirbay, Kafa Sports YouTube Kanalı’na konuk oldu ve flaş açıklamalarda bulundu.

”KEREM’E HAKSIZLIK EDİLİYOR”

”Kerem Aktürkoğlu haksızlığa uğruyor. Bu çocuğun yaptıkları ortada. Her zaman savunurum, adam gibi adamdır. Çocuk kaç sezondur… Yalan olmasın bu sezon 23 skor katkısı yaptı. Futbolda bu var. Bugün çok iyisin, yarın hiçsin. Bir maç kötü oynuyorsun. mesela Fener’e karşı kötü oynadık takım olarak, hiçsin. Ben Kerem’e her zaman ‘Üzme kendini’ diyorum. Çocuk Galatasaray’ı öyle sevmiş ki… Üzülüyor bunlara yani. Oyununa etki ediyor. Taraftara karşı bir saygısızlığını görmedim ben. Yaptıklarını Almanya’da yapsaydı insanlar onu tepesinde taşırdı.”

”KLOPP BANA ‘HAYVAN HERİF’ DEDİ”

”Hoffenheim’dayken Liverpool beni istedi. Jürgen Klopp beni aradı, İngiltere’ye uçtum. Oturdum, kapı açıldı ve Steven Gerrard geliyor… Titremeye başladım, çok gençtim. Sonra bir eve gittik, Klopp karşıladı beni. ‘Büyümüşsün hayvan herif’ dedi, böyle takılıyordu benimle. Klopp beni istedi ama iç sesimi dinledim ve Hoffenheim ile uzattım. Benim amacım Almanya’da bir iş adamı olmaktı, çocuklarımı orada büyütmekti.”

”BEN FENERBAHÇELİYİM FALAN DEMEDİM”

”Ben daha önce ‘Fenerbahçeliyim’ falan demedim, benim sinirimi bozmayın. Orada şu oldu; bana ‘Türkiye’den herhangi bir takıma sempatin var mı? diye soruldu. Benim babam, amcam, ağabeyim üçü de Fenerbahçeli. Anne Galatasaraylı, hanım Galatasaraylı.. Her şey vardı ama ağırlık olarak baba olduğu için ‘Varsa bir sempatim, Fenerbahçe’ dedim. Devamında ‘Ben takım tutmuyorum’ diyorum. orayı kesiyorlar.”