Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karar Verildi: Elias Jelert, Başka Takıma Kiralanacak !

Son olarak Sacha Boey’in takımdan ayrılmasının ardından sağ bekte yüzü bir türlü gülmeyen Galatasaray’da Elias Jelert de tutmadı. Galatasaray’ın bu sezon Kopenhag’tan 9 milyon euroya transfer ettiği futbolcu, beklenen gelişimi gösteremezse devre arasında kiralanacak. Kaan Ayhan ile Barıl Alper Yılmaz ilk planda tutulacak.

Son olarak Sacha Boey'in

Trednyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın sezon başında Kopenhag’tan 9 milyon euro ya alınan Elias Jelert pişmanlığını yaşamaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılara bu sezon katılan 21 yaşındaki Danimarkalı sağ bek, beklenen etkiyi gösteremedi.

Takımda bu bölgede bit türlü yüzü gülmeyen Galatasaray, Sacha Boey’in transferinin ardından Leo Dubois ve Serge Aurier ile sağ bek sorununu halletmek istemiş ancak başarılı olamamıştı.

Milliyet Gazetesi’nden Nevzat Dindar’ın haberine göre, bu sezon da Jelert yetersiz bulunurken, performansında gelişme olmaması halinde devre arasında bir takıma kiralanmasının gündemede olduğu belirtildi.

Yaz transfer döneminde Bissaka, Doue ve Assignon gibi isimlerle igilenen ama Elias Jelert’i kadrosuna katan Aslan’da Danimarkalı oyuncu yetersiz kaldı. Kasımpaşa maçında da verilen şansı kullanamayan Jelert’in ana planda düşünülmediği bildirildi.

YENİ SAĞ BEK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Galatasaray ile toplamda 5 yıllık anlaşma imzalayan Jelert’ten memnun olmayan teknik ekibin, izleme komitesinden sağ bek için çalışmalara başlamasını istediği öğrenildi.