Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karagümrük Maçı’nın Ardından Okan Buruk’tan Fenerbahçe Sözleri

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray konuk olduğu Fatih Karagümrük’ü 3-2 yenmeyi başardı ve şampiyonluğun en büyük adayı oldu.

Trendyol Süper Lig'in 36.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray konuk olduğu Fatih Karagümrük’ü 3-2 yenmeyi başardı ve şampiyonluğun en büyük adayı oldu.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçının ardından beIN SPORTS’a önemli açıklamalarda bulundu.

”Burası oynaması zor bir stat. Zemini iyi ama atmosfer olarak zor. Top bizdeydi ama hem hızlı oynayamadık hem bloklar arasında sorun yaşadık. Pas organizasyonumuz iyi değildi. İyi oynamadığımız maçta yine de istatistiklerimiz fena değil. Markao’ya yine çok rahat bir maç oynattık. Ona atılan toplarda daha çok o başarılı  oldu. Maçın genelinde istedik, kazanmak için elimizden geleni yaptık. Berkan’ın attığı çok güzel bir golle kazandık. Oyuncularımı tabrik etmek istiyorum. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Onlar için elimizden geleni yapmak istiyoruz.”

DERBİ AÇIKLAMASI

Sezon başında son 2 haftaya derbiye 6 puan farkla giriyorsunuz diye sorsalar..
Geçen sene de 5 puan farkla girmiştik. Beraberlik bize yetse de kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe’de kazanmak istiyor. Taraftarımızla birlikte muhteşem bir akşam olacak.”

”Biz Galatasarayız. Kendi sahamızda oynadığımız her maça kazanmak için çıkarız. Haftaya da kazanmak için

ERDEN TİMUR AÇIKLAMASI

Galatasaray’da son iki sezondur başarılarda büyük pay sahibi olan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un yeni dönemde de devam etmeyeceğinin hatırlatılması üzerine Okan Buruk, ” Hedefimiz şampiyonluk. Önümüzdeki sezon veya seçimle ilgili bir şey konuşmuyoruz. Oyuncularımla sadece şampiyonluğa odaklandık. Devam eden çok güzel bir ortam var. Bunun sürmesini istiyoruz. Ancak şu ana kadar Erden Bey ile bir şey konuşmadık. Başkanımız, yönetim kurulumuz hep yanımızda. Biz sadece futbola ce sahaya odaklandık. Diğer taraf da bizim işimiz değil. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için maçlara çok iyi hazırlanıp, konsantre olmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.