Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Justin TV- Samsunspor – Galatasaray Maçını Canlı İzleme !

Trendyol süper Lig’in 24.

Trendyol süper Lig’in 24. haftasında  Yılport Samsunspor – Galatasaray karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yolunda ezeli rakibi Fenerbahçe ile ilerleyen Galatasaray bu maçı kazanıp bir adım daha şampiyonluğa gitmek istiyor. Peki Yılport Samsunspor – Galatasaray maçı ne zaman? Yılport Samsunspor – Galatasaray maçı saat kaçta?Yılport Samsunspor – Galatasaray maçı hangi kanalda? Yılport Samsunspor – Galatasaray maçını nereden canlı izleyebilirim? İşte mücadeleye dait tüm detaylar…

Trendyol Süper Lig’de Samsunspor – Galatasaray karşı karşıya gelecek. Galatasaray Samsun’a 4 eksikle geldi ve bu zorlu Samsunspor deplasmanından 3 puanı çıkartmak istiyor. Peki Yılport Samsunspor – Galatasaray maçı ne zaman? Yılport Samsunspor – Galatasaray maçı saat kaçta?Yılport Samsunspor – Galatasaray maçı hangi kanalda? Yılport Samsunspor – Galatasaray maçını nereden canlı izleyebilirim?

SARI-KIRZMIZILILAR DA 3 EKSİK

Galatasaray’da 3 isim Yılport Samsunspor müsabakasında yer almayacak.

Galatasaray’da sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakcı ve geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Sergio Oliveira sakatlıklarından dolayı bu mücadele yer bulamayacak. Ayrıca Afrika Uluslar Kupası için ülkesinin Milli takım kampında bulunan Hakim Ziyech’de bu maçta kadroda yer bulamayacak.

SAMSUNSPOR-GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Samsunspor

  • Okan, Zeki, Satka, Alim, Bola, Taylan, Bennasser, Holse, Tait, Emre, Mouandilmadji

Galatasaray

  • Muslera, Kaan, Nelsson, Sanchez, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay,Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

SAMSUNSPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Samsunspor – Galatasaray karşı karşıya gelecek. Müsabaka bu akşam saat 20.00’de beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SAMSUNSPOR-GALATASARAY Maçını Canlı İzlemek İçin Tıklayın !!!

SAMSUNSPOR – GALATASARAY maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.