Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Justin TV – Fenerbahçe – Union Saint Gilloise Maçını Canlı İzleme !

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz, Konferans Ligi son 16 turunda Belçika ekibi Union Saint Gilloise takımını deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı. İstanbul’a avantajlı gelen Fenerbahçe bu müsabakayı kazanıp çeyrek finale adını yazdırmak istiyor. Peki Fenerbahçe – Union Saint Gilloise maçı ne zaman? Fenerbahçe – Union Saint Gilloise maçı saat kaçta? Fenerbahçe – Union Saint Gilloise hangi kanalda? Fenerbahçe – Union Saint Gilloise maçını nereden izleyebilirm? İşte müsabakaya dair tüm detaylar.

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz,

Avrupa’daki temsilcimiz Fenerbahçe bugün, UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turu rövanş mücadelesinde Belçika’nın Union Saint Gilloise takımı ile karşı karşıya geliyor. İstanbul’da oynanacak zorlu maçta temsilcimiz Fenerbahçe’nin eksikleri belli oldu. İstanbul’a avantajlı gelen Fenerbahçe bu müsabakayı kazanıp çeyrek finale adını yazdırmak istiyor. Peki Fenerbahçe – Union Saint Gilloise maçı ne zaman? Fenerbahçe – Union Saint Gilloise maçı saat kaçta? Fenerbahçe – Union Saint Gilloise hangi kanalda? Fenerbahçe – Union Saint Gilloise maçını nereden izleyebilirm?

MÜSABAKANIN HAKEMİ

Fenerbahçe’nin, Union Saint-Gilloise ile oynayacağı rövanş maçını Karabağ Futbol Federasyonu‘ndan Nikola Dabanovic yönetecek.

Nikola Dabanovic’in yardımcılıklarını ise Vladan Todorovic ile Srdjan Jovanovicv yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Milos Boskovic olacak.

Zorlu maçın Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda ise İspanyol Carlos de Cerro Grande, AVAR’da ise Hırvat Fran Jovic oturacak.

MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe

  • Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi

Union Saint-Gilloise

  • Moris, Sykes, Vanhoutte, Machida, Montes, Rasmussen, Sadikli, Teklab, Puertas, Nilsson, Eckert

Fenerbahçe’nin – Union Saint-Gilloise Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Ülker Stadyumu’nda oynayacak mücadele bugün saat 20.45‘te başlayacak. Müsabakayı EXXEN ekranlarından canlı bir şekilde yayınlanacak.

 

FENERBAHÇE-UNİON SG MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!!!

FENERBAHÇE-UNİON SG maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.