Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jürgen Klopp Liverpool’dan Ayrılıyor !

Liverpool’un teknik direktörü Jürgen Klopp, sezon sonu Liverpool’dan ayrılacağını açıkladı.

Liverpool'un teknik direktörü Jürgen

2015 yılından beri İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’u çalıştıran Jürgen Klopp, sezon sonu Liverpool’dan ayrılacağını açıkladı.

Klopp’un Açıklamaları

” İlk kez duyduğunuz şu anda bunun pek çok insan için bir şok olduğunu anlayabiliyorum, ancak açıkçası bunu açıklayabilirim – ya da en azından açıklamaya çalışabilirim.

Bu kulüple ilgili her şeyi seviyorum, şehirle ilgili her şeyi seviyorum, taraftarlarımızla ilgili her şeyi seviyorum, takımı seviyorum, çalışanları seviyorum. Her şeyi seviyorum. Ama yine de bu kararı almam, almam gereken kararın bu olduğuna ikna olduğumu gösteriyor.

Nasıl desem, enerjim tükeniyor. Şu anda bir sorunum yok, açıkçası, bir noktada bunu açıklamak zorunda kalacağım zaten uzun zamandır biliyordum, ama şu anda kesinlikle iyiyim. Bu işi ve tekrar ve tekrar ve tekrar yapmayacağımı biliyorum.

Birlikte geçirdiğimiz onca yıldan sonra, birlikte geçirdiğimiz onca zamandan sonra ve birlikte yaşadığımız onca şeyden sonra sana olan saygım arttı, sana olan sevgim arttı ve sana en azından gerçeği borçluyum ve bu da gerçek.

Kulübe zaten Kasım ayında söyledim. İnsanların yaptığım işi dışarıdan gördüğünü, taç çzgisinde olduğumu, antrenmanlarda olduğumu ve bunun gibi şeyleri biraz açıklamak zorundayım ama tüm işlerin çoğu bu tür şeyler etrafında gerçekleşiyor. Yani sezon başlar ve siz hemen hemen bir sonraki sezonu planlarsınız.

Birlikte oturup olası transferleri, bir sonraki yaz kampını ve nereye gidebileceğimizi konuştuğumuzda aklıma ‘ Artık burada olduğumdan emin değilim’ düşüncesi geldi ve buna ben de şaşırdım. Açıkçası bunu düşünmeye başladım.

Geçen sezon çok zor bir sezondu ve diğer kulüplerde muhtemelen ‘ Hadi, her şey için çok teşekkürler ama muhtemelen buradan ayrılmalıyız ya da burada bitirmeliyiz’ kararının verileceği anlar oldu. Açıkçası burada böyle bir şey olmadı.

Bir anımız olacak, belki buradaki ya da başka bir yerdeki son maç günü yani başka ülkelerde ya da başka müsabakalarda. Bu tür şeyleri yapmak için yeterince zaman var. Şimdi gerçekten bunun peşinden gidelim. Dış dünya bu kararı kullanmak istiyor, buna gülüyor bizi rahatsız etmek istiyor.

Biz Liverpool’uz, birlikte daha zor şeyler yaşadık. Siz de benden önce daha zor şeylere yaşadınız. Hadi bundan bir güç çıkaralım. Bu gerçekten harika olurdu. Bu sezondan her şeyi çıkaralım ve gelecekte geriye dönüp baktığımızda gülümseyecek başka bir şeyimiz oldun.” dedi.

KLOPP’UN LİVERPOOL’DA KAZANDIĞI KUPALAR

Şampiyonlar Ligi

Premier Lig

UEFA Süper Kupa

FIFA Kulüpler Şampiyonu

FA Cup

İngiltere Lig Kupası

İngiltere Süper Kupası