Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jose Mourinho’dan Açıklamalar

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

JOSE MOURİNHO’NUN AÇIKLAMALARI

”Ben bugüne kadar hep ı’am Jose Mourinho diyordum. Ben Jose Mourinho. Bugünden itibaren ”Ben Fenerbahçe Teknik Direktörüyüm.” diyeceğim”

”İLK ALİ KOÇ’LA GÖRÜŞTÜM”

”Eğer soruyu doğru anlasıysam, benimle ilk iletişime geçen kişi Mario Baranco’ydu. Bunun sonucundan Ali Koç ilk iletişime geçen kişi oldu. Buraya gelmemi tetikleyen şey bu oldu. Her yere gittiğimde dedikodular oluyor.”

”ROMA’DAN KİMSEYİ İSTEMEDİ”

”Transfer anlamında kimseyle konuşmadım. İsim değil proje, istikrar görmek istiyorum. Sadece isimler üzerinden değil, profiller üzerinden konuştuk. Asla isim konuşmadık. Geçmiş kulüplerimden oyuncularıma ilgim yok. Roma’dan hiçbir oyuncuya ilgim yok. Acele etmenin, duygusal davranmanın zamanı değil.”

”YILDIRIM’DAN ONAY ALMADIM”

”Fenerbahçe’ye imza atmak için Aziz Yıldırım’dan onay almadım!”

”Aziz Yıldırım başkan seçilirse, Jose Mourinho’nun görevi devam edecek mi?”

”Fenerbahçe’nin teknik direktörüyüm, başkan değişse de ben Fenerbahçe için çalışırım.”

”FENERBAHÇE’DE AVRUPA SEVİYESİNİ GÖRDÜM”

”İstikrar, bana sunulan proje çok önemliydi. İki günde her şey üst düzey… Tesislere gittim, gördüğüm seviye çok iyi. İstikrar isterim, sorumlulukların bilincindeyim. Gelecek haftalar kolay olmayacak çünkü oyuncular EURO 2024’te olacak. İki hafta sonra çalışmalara başlamamız lazım. Takımın içinde bulunduğu organizasyon çok önemliydi. Fenerbahçe taraftarları için her şeyimi vereceğim. Dediğim gibi Ali Koç ve Mario Branco’nun sunduğu projeye imza attım.”

”RÜYALARI KGERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN İYİ TAKIM”

”İsmail Karatl’a başarılar dilerim, bıraktığı takım için teşekkür ediyorum. Geçen sene hakkında yorum yapmam etik olmak lazım. Etik olan şey kapalı kapılar ardında yorumları paylaşmamız… Gerek İsmail Kartal ve gerek oyuncularla… Ben dürüst insanım, oyuncuların yüzüne konuşurum. Onların düşünceleri önemli. Yeni geldim takımı tanımam için zaman ihtiyacım. Yeni sezon 22-23 Haziran gibi başlayacağız. Kısa sürede bir şeyleri değiştirmek mümkün değil. İsmail Hoca’dan farklıyım, her hocanın farklı bir durumu vardır. Ali Koç ve Branco, takımı iyileştirmek istediklerini söylediler. Fenerbahçe taraftarlarının rüyalarını gerçekleştirmek için çok iyi bir takım kuracağız.”