Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jose Mourinho, “Greenwood’u İstiyorum”

Gelecek sezon sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, gözünü bir dönem Jose Mourinho ile çalışan Mason Greenwood’a çevirdi.

Gelecek sezon sezon transfer

Süper Lig devi Fenerbahçe, gelecek sezon çalışmalarına Jose Mourinho önderliğinde başladı. Jose Mourinho’nun direktifleri sonrasında harekete geçen yönetim, bir dönem geleceğin yıldızı diye adlandırılan o yıldız futbolcuyu istiyor.

TÜM GÖZLER GREENWOOD’DA

Sarı-lacivertli takım, gelecek sezon için yapacağı transferlerde adından bahsettirmek istiyor. Bunun için Fenerbahçe’li kurmaylar, bir dönem geleceğin yıldızı denilen Mason Greenwood’u listeye ekledi.

Fenerbahçe, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United forması giyen oyuncu için kiralık+satın alma opsiyonlu teklif vermeye hazırlanıyor. Fenerbahçe’nin kısa süre içinde Manchester United ile temasa geçmesi bekleniyor.

SICAK BAKIYOR

Yıldız futbolcu Mason Greenwood’un deneyimli teknik direktör Jose Mourinho ile çalışmaya sıcak baktığı biliniyordu. Geride bıraktığımız sezon Getafe’de kiralık olarak forma giyen Greenwood 10 gol ve 6 asistlik skor katkısı sağladı.