Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’in Dikili İlçesinde Balıkçı Teknesi Battı! 3 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu, 2 Kişi Kayıp

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında 10 kişinin bulunduğu balıkçı teknesi battı. Teknede bulunan 10 kişiden 5 kişi yaralı olarak kurtarıldı, 3’ünün cansız bedenine ulaşıldı, 2 kişiyi arama çalışması devam ediyor.

İzmir’in Dikili ilçesinde, balıkçı teknesi battı. Teknede bulunan 10 kişiden 3’ünün cansız bedenine ulaşıldı, 2 kişinin kayıp olduğu bildirilirken, arama çalışmaları devam ediyor. Teknede bulunan 5 kişi de yaralı olarak kurtarıldı.

3 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI, 2 KİŞİYİ ARAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Olay, Dikili ilçesi Salihleraltı açıklarında meydana geldi. İddialara göre, balık tutmak için denize açılan bir balıkçı teknesi henüz belirlenmeyen bir sebepten dolayı battı. Gemide bulunan 10 kişiden 3’nün yaşamını yitirdiği, 2 kişinin arama çalışmasının devam ettiği, 5 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi.

TEKNEDE BULUNANLARIN KİMLİKLERİ

Batan balıkçı teknesinde İsmet Akdağ, Oğuz İrgit, Orhan Pancar, Arda Kuzu, Alican Ateş, Mehmet Kurunaz, Muhammet Kulak, Gökhan Çakır, İbrahim Erdem ve Medine Karaduman’ın olduğu öğrenildi.

Gemide bulunan Oğuz İrgit, Orhan Pancar ve İsmet Akdağ’ın cansız bedenine ulaşıldığı, Medine Karaduman ve Gökhan Çakır’ı ise arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.