Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’in Çiğli İlçesinde Zincirleme Kaza 2 Ölü, 7 Yaralı

İzmir’in Çiğli İlçesinde 5

İzmir’in Çiğli İlçesinde 5 otomobil ve 1 elektrikli skuterin karıştığı karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

İzmir’in Çiğli ilçesinde 5 otomobil ve 1 elektrikli skuter zincirleme kazaya karıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

ZİNCİRLEME KAZAYA 5 OTOMOBİL VE 1 SKUTER KARIŞTI

Kaza, Çiğli-Karşıyaka ilçesi Anadolu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K. (31) yönetimindeki 35 ARZ 499 plakalı otomobil ile E.C.İ. (27) plakalı otomobil Anadolu Caddesi üzerinde çarpıştı. Kazanın  ardından otomobil sürücüleri, kaza tutanağı tutmak için araçlarından indi. O esnada arkadan gelen A.E.’nin kullandığı 35 KA 8817 plakalı otomobil, yardıma gelen 35 KE 8835 plakalı otomobille, öndeki 35 CDP 15 plakalı otomobile ve elektrikli skuterin sürücüsü A.B.S.’ye çarptı

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 7 KİŞİ YARALANDI.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde 35 KE 8835 plakalı otomobildeki Turan Taşdelen’in (58) ve İsmail Taşdelen’in (31) hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralılar, M.Ü (22), A.K, A.A, G.Ü (25), A.B.S, T.Ç ve A.E’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kaza sonrası trafiğe kapanan yol, çekici yardımıyla otomobillerin olay yerinden çekilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.