Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’e Yeniden Şiddetli Sağanak Yağış Mı Geliyor?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Salı gününden itibaren tekrar görülecek şiddetli sağanak yağış, Perşembe gününe kadar kentimizi etkisi altına alacak,” diyerek vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kent genelinde yarından itibaren etkili olacak sağanak yağış Perşembe gününe kadar etkisini sürdüreceğini açıkladı ve vatandaşların kuvvetli rüzgar, hortum, dolu yağışı kaynaklı muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları hususunda uyarıda bulundu.

“DİLERİM EN HAFİF ŞEKİLDE ATLATALIM”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde,

“Kıymetli hemşehrilerim, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre Salı gününden itibaren görülecek şiddetli sağanak yağış, Perşembe gününe kadar kentimizi etkisi altına alacak. Kent genelinde kesintisiz şekilde önlemlerimizi artırıyoruz.

Kuvvetli rüzgar, hortum, dolu yağışı kaynaklı muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmanızı önemle hatırlatıyorum.

Hiç bir cana ve mala zarar gelmeden bu günleri atlatmak için tüm gücümüzle teyakkuzdayız.

Dilerim en hafif şekilde atlatalım”

Konuyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklama şu şekilde;

“Yarın öğle saatlerinden sonra etkili olması beklenen sağanak ve gök gürültülü yağışların, il genelimizde çok kuvvetli (50-75 kg/m²), yerel olarak şiddetli (75-100 kg/m²) olması beklendiğinden yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmanızı hatırlatırız.”