Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’de Uyuşturucu Bağımlısı Genç Anne ve Babasını Öldürüp Kafasına Sıktı

İzmir’de uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen bir genç, tartıştığı anne ve babasını tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla kendi kafasına sıktı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesini devam ettiği öğrenildi.

İzmir'de uyuşturucu bağımlısı olduğu

Olay, akşam saatlerinde Torbalı ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. İddialara göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Kamil Yılmaz (25), henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı.

ANNE VE BABASINA ATEŞ EDİP, AYNI YABANCAYLA KENDİ KAFASINA SIKTI

Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle Kamil Yılmaz, annesi ve babasına tabancayla ateş etti. Anne ve baba kanlar içerisinde yere yığılırken Kamil Yılmaz, aynı tabancayla kendi kafasına ateş etti.

Silah seslerini duyan ailenin küçük kızı A.D.Y. (13), odaya girdiğinde annesi, babası ve ağabeyinin kanlar içerisinde yerde görünce hayatını şokunu yaşadı ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

ANNE VE BABA OLAY YERİNE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaptığı kontrollerde, anne Sevilay Yılmaz ve baba Hikmet Yılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini, Kamil Yılmaz’ın ise ağır yaralandığını belirledi.

GENCİN DURUMUNUN AĞIR OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Ağır yaralanan Hikmet Yılmaz’a ilk müdahaleyi olay yerinde yapan ekipler, ambulansla Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anne ve babanın cenazeleri ise, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Kamil Yılmaz’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.