Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’de İstediği Parça Çalmayınca Ortalığa Ateş Açtı! 1 Ölü 7 Yaralı

İzmir’de bir düğünde istediği

İzmir’de bir düğünde istediği parça çalmayınca düğünü pompalı tüfekle basan bir kişi ortalığa rast gele ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği 16 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

İzmir’in Menderes ilçesinde bir kişi düğünü basarak istek parçada bulundu. Düğünde istek parça çalmayınca düğünden uzaklaştı. Bir süre sonra düğüne pompalı tüfekle gelen şahıs düğünün içerisine rast gele ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği 16 yaşındaki bir çocuk hayatın kayıp etti, 7 kişi yaralandı.

POMPALI TÜFEKLE RAST GELE ATEŞ AÇTI

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Kazımpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda M.S. isimli bir kişi, düğünde istek parçada bulundu. İstediği Parça çalmayınca düğün sahileri ile tartıştı. Tartışma sonrasında düğün yerinden ayrılan M.S. bir süre sonra elinde pompalı tüfekle yeniden düğüne döndü ve düğünün içerisine rastgele ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği 16 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

16 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Düğündekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Mermilerin isabet ettiği 8 kişiye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Menemen Devlet hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 16 yaşındaki Aytekin Elkalkmış yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 7 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayı gerçekleştiren M.S. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.