Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’de 12 Yaşındaki Çocuğu Taciz Eden Şüpheli Tutuklandı !

İzmir’in Karabağlar ileçesinde akraba ziyaretine giden ve 12 yaşındaki kızı İ.N.’yi taciz ettiği iddiası suçlamasıyla gözaltına alınan A. (49) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir'in Karabağlar ileçesinde akraba

İzmir Karabağlar’da kuzenini ziyaret etmek için evine giden Tahir A., evde tek olan kuzeninin kızı İ.N.’yi iddiaya göre taciz etti. Ziyaret etmeye gelen Tahir. A., evden ayrıldıktan sonra kısa bir süre sonra İ.N. yaşanan bu durumu ailesine bildirdi. Aile bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek Tahir A. için hakkında suç duyrusunda bulundu. Bunun üzerine Tahir A. için hızlıca yakalama kararı çıkartıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro amirliği ise İstihbarat Şube MÖüdürlüğü ekiplerinin ortak çaılşmasıyla Tahir A., saklandığı Bayraklı ilçesindeki bir adreste yakalanıp, gözaltına alındı.

İLK ARKADALINA ANLATMIŞ

Güvenlik güçleri tarafından Emineyete götürülen Tahir A.’nın işlemleri devam ederken, İ.N.’nin yaşadığı taciz olayını ilk önce bir larkadaşına anlattığı mesajlar ortaya çıktı. İ.N.’nin arkadalına attığı mesajda şu ifadelere yer verildiği görüldü, ” Annemlerin tanıdığı birisi geldi. Bana çikolata falan almıştı, onları yedim. Sonra geldi beni dudağımdan öprü, 2 kere özel yerlerime falan dokundu. Ben de korktum va hala titriyorum. şu anda ağlıyorum ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi aradım, sonra kapattım. Yani kısaca adam beni taciz etti, ne yapacağımı bilemedim ağlamaya başladım.”

TAHİR A. TUTUKLANDI !

Güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan Tahir A., sağlık kontrölünün ardından Emniyete götürüldü. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.