Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

İzmir Gaziemir’de Tır ile Halk Otobüsü Çarpıştı! 1 Ölü, 4 Yaralı

İzmir’in Gaziemir ilçesinde TIR ile karşı yönden gelen belediye otobüsü çarpıştı. Kazada 1 yolcu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İzmir’in Gaziemir ilçesinde TIR ile karşı yönden gelen belediye otobüsü çarpıştı. Kazada 1 yolcu öldü, 4 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

TIR İLE BELEDİYE OTOBÜSÜ ÇARPITŞI

Kaza, Gaziemir ilçesi Sarnıç orman yolu mevkisinde meydana geldi. Ayrancılar – Sarnıç Aktarma Merkezi hattında sefer yapan Hakkı D. idaresindeki 34 DA 5430 plakalı ESHOT otobüsü, karşı yönden gelen Ergün Ç.’nin kullandığı 34 GF 1118 plakalı tırla çarpışmamak için manevra yaptı. Bu esnada tır otobüsün körüğüne çarpması sonrasında iki araç da yoldan çıkarak ormanlık alana girdi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık, ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlı ekipleri otobüsteki yolculardan Erhan Kaya’nın (43) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı 4 kişiye de ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

DİĞER VİDEOLAR