Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İtalya’dan Okan Buruk’a Teklif Var !

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın başında başarılı bir performans sergileyen teknik direktör Okan Buruk, İtalyan devi Lazio’nun radarına girdi. Lazio’da Maurizio Sarri’nin istifa etmesinden sonra yeni bi teknik direktör arayışına çıkan Lazio’nun, sportif direktörü Angelo Fabiani’nin, Okan Buruk ile ilgili detaylı incemeler yaptığı ve tuttuğu raporunu Lazio kuşüp başkanı Claudio Lotito’ya sunacağı öğrenildi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’a geldiği ilk dönemde şampiyonluk sevinci yaşayan ve bu sezon da zirve yarışının başında olan teknik direktör Okan Buruk’a talip olan takımlar var.

LAZİO’NUN RADARINDA

Takvim’in haberine göre, İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, yeni bir teknik direktör aramaya başladı ve listenin başına Galatasaray’da görev Okan Buruk’u yazdı. 2021 yılında Lazio’ya gelen Maurizio Sarri, istafasını sunarak takımdan ayrıldı. Lazio’nun başkanı Claudio Lotito’nun birden fazla teknik direktörle temas kurmaya hazırlandığı ve geniş listeye Galatasaray’ın başında görevn yapan Okan Buruk’u yazdığı belirtildi. Serie A ekibinin sportif direktörü Angelo Fabiani’nin bir süredir tecrübeli teknik direktör Okan Buruk ile alakalı detaylı incemeler yaptığı ve hazırlayacağı raporu kulüp başkanı Lotito’ya sunacağı kaydedildi.

BURUK’UN GALATASARAY KARNESİ

Tecrübeli teknik direktör Okan Buruk, bu sezon Galatasaray’ın başında toplamda 46 müsabakada, 34 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Maç başına 2.35 puan ortalaması yakaladı. Ayrıca Okan Buruk’un Galatasaray’ı Süper Lig’de 79 puanla lider .