Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

İşte Okan Buruk’un Derbi İlk 11’i

Galatasaray’ın deneyimli teknik direktörü Okan Buruk, Süper Kupa’da Beşiktaş ile oynayacakları maçta, Parma ile oynadığı karşılaşmanın 11’i ile çıkacağı öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig’in şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası’nı kaldıran Beşiktaş cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un derbi öncesi ilk 11’ini büyük ölçüde şekillendirdiği öne sürüldü.

Sabah Gazetesi’nin yapmış olduğu habere göre, Sarı-kırmızılı takımın hocası Okan Buruk, Parma ile oynanan ve 2-0 kaybedilen son hazırlık maçında denediği takımla devam edecek.

Geride bıraktığımız sezonun jokerleri Kaan Ayhan ve Berkan Kutlu’nun dev derbi maçında sahada yer alma ihtimali yüksek olan isimler.

Yeni transfer sağk bek Jelert takıma yeni katıldığı ve henüz oynama fırsatı bulamadığı için Kaan savunmanın sağında başlayacak.

Orta saha takviyesi hala sonuçlanmadı ve Torreira’nın partneri Berkan olacak.

Avusturya kampı boyunca takımla çalışan ve hazırlık maçlarında sürekli süre bulan Zaha ve Ziyech, hücumda Mertens ile Icardi’ye tamamlayan isimler olacak.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT