Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşte Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ki Rakipleri !

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Konyaspor’u 3-1 yenerek 24. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi’ne play-off turundan başlayacak olan sarı-kırmızılı takımın gruba katılabilmesi için önünde tek engel var.

Trendyol Süper Lig'in 38.

Tarihinde Süper Lig’ 24. kez lider bitiren ve gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ne play-off turundan katılma hakkı elde eden Galatasaray’ın muhtemel rakipleri belli oldu.

Galatasaray, ilk Avrupa mücadelesine 20 veya 21 Ağustos’ta çıkacak.

Sarı-kırmızılı kulübü play-off trunda Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Kızıl Yıldız (Sırbistan), Young Boys (İsviçre), Dinamo Zagreb (Hırvatistan) ve PAOK (Yunanistan) gibi zorlu rakipler bekliyor.

Maccabi Tel Aviv (İsrail), Bodo Glimt (Norveç), Frençvaroş (Macaristan), Karabağ (Azerbaycan), Slovan Bratislava (Slovakya) bu takımlar ise diğer olası rakipler.

Galatasaray bu turu geçtiği takdirde Şampiyonlar Ligi’ne katılacak ve toplamda 15.64 milyon Euro katılım parası alabilecek. Öte yandan grupta her galibiyet 2.8 milyon Euro, her beraberlik ise 930 bin Euro gelir getirecek.