Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul ve Ankara’nın AK Parti Adayları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Detaylar

AK Parti Genel Merkezi

AK Parti Genel Merkezi önünde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul adayını Pazar günü öğreneceksiniz. Ankara adayını da 15 Ocak’ta Ankara’da açıklayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada İstanbul adayının pazar günü açıklanacağını, Ankara adayının da 15 Ocak’ta Ankara’da açıklayacaklarını söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMASI

“Bizim yapacağımız açıklamalarda a’dan z’yi hepsi sürprizdir hem de kazanma azmimizin göstergesi olacaktır. İstanbul adayını Pazar günü duyacaksınız. Ankara adayını da Ankara’da açıklayacağız. Hayırlara vesile olsun.

“ADAYLARIN İSİMLERİ BELİRLENMEYE BAŞLADI”

Şimdi kamuoyu araştırmaları ve toplantıların neticesinde adayların ismi belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın belli bir bölümün ilk açıklamasını bu Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Kalan adayları hem seçim beyannamesini açıklayacağız hem de kalan adayları 15 Ocak’ta açıklayacağız. Ankara’da açıklayacağız. İki takvim halinde adaylarımızın açıklamasını gerçekleştirilmiş olacağız. Çalışma devam ediyor.

“TÜM KALBİYLE BU ŞEHRİ SEVECEK ADAYIMIZI YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ”

İstanbul’un eser ve hizmet özleminin bitmesi çok önemli. İnşallah İstanbul’un fetret devri son bulacak. İstanbul’a kendini vakfedecek, İstanbul’dan başka yeri gözü görmeyecek, tüm kalbiyle bu şehri sevecek adayımızı yakında açıklayacağız.”