Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Havalimanı Yolunda Feci Kaza: 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

İstanbul Havalimanı yolunda otomobille

İstanbul Havalimanı yolunda otomobille seyreden 20 yaşındaki bir genç, araçıyla bariyere çarptı ve takla attı. Hurdaya dönen aracın camından fırlayan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Meydana gelen olay dün saat 17.00 sıralarında Eyüpsultan Göktürk-Yassıören yolunda meydana geldi. Alinan bilgilere göre, çalıştığı İstanbul Havalimanına gitmek için 34 SD 7816 plakalı otomobille seyreden Tamer Bilici (20), kara yolunda bariyerlere çarpıp direksiyon hakimiyetini kaybetti. Konyrolden çıkan araç takla atarak kullanılmaz hale gelirken, emniyet kemrini takmadığı öğrenilen genç, ön camdan yola fırladı.

CAMDAN FIRLADI

Meudana gelen kazada ağır bir şekilde yaralanan genç, çevrede bulunan sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında Başakşehir Çam ve Sajura Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Acil ameliyata alınan genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İŞE YETİŞMEK İÇİN SÜRATLİ GİTTİ İDDİASI

Yaşanan olayın ardında çalışma başlatan polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Kullanılmaz hale gelen araç ise trafik çekicisi yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü. Gencin işe yetişmek için süratli gittiği iddia edildi. Kaza sebebiyle kara yolunda ise uzun araç kuyrukları oluştu.