Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Esenyurt’ta Eski Karısını Bıçaklayan Şahıs Kendini Asarak İntihar Etti

İstanbul Esenyurt’ta dün gece

İstanbul Esenyurt’ta dün gece dün gece yaşanan olayda, Ömer Avşar, eski eşi Muradiye A.’yı bıçakladı. Muradiye A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, Ömer Avşar, daha sonra evinde kendini asarak hayatına son verdi.

https://www.dailymotion.com/video/x8rrjgs

İstanbul Esenyurt’ta Ömer Avşar isimli şahıs, eski eşi Muradiye A.’yı bıçakladıktan sonra kendi evine giderek hayatına son verdi. Muradiye A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

ÖNCE ESKİ EŞİNİ BIÇAKLADI, SONRA KENDİNİ ASARAK İNTİHAR ETTİ

Olay gece saatlerinde İstanbul’un Esenyurt ilçesinin Üçevler Mahallesi 926. Sokak’ta meydana geldi. Ömer Avşar isimli şahıs, eski eşi Muradiye A.’yı çeşitli yerlerinde defalarca bıçakladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, Ömer Avşar, 5 katlı binanın bodrum katındaki dairesine gelerek kendini asarak hayatına son verdi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ömer Avşar’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Ömer Avşar’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.