Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Çatalca’da Feci Kaza! 2 Kişi Hayatını Kaybetti 1 Kişi Yaralandı

İstanbul Çatalca’da Kubilay U.

İstanbul Çatalca’da Kubilay U. yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole yuvarlandı. Kaza sonrasında alev alan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

İstanbul Çatalca’da şoförün hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kaza sonrasında yanmaya başlayan otomobilde bulunan Kubilay U., Çağla U., Seda U., Turan U., ve Nedret U. çevredekilerin de yardımıyla araçtan çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Nedret U. ve Turan U.’nun hayatını kaybettiği belirledi. Yaralılar bölgeye gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, tedavileri devam ediyor.

KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3 KİŞİ YARALANDI

Kaza, İstanbul Çatalca İnceğiz Mahallesi Hanice Caddesinde meydana geldi. Kubilay U. yönetimindeki 34 ZAB 79 plakalı otomobil sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kaza yapan araç alev almaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla araçta bulunan Kubilay U., Çağla U., Seda U., Turan U., ve Nedret U. çıkarıldı. Kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri çevredekilerin yardımıyla otomobilden çıkarılan Nedret U. ve Turan U.’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı olarak otomobilden çıkarılan Kubilay U., Çağla U. ve Seda U.’ya ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Nedret U. ve Turan U.’nun cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.