Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail’in Son 24 Saatteki Saldırılarında, 80 Filistinli Hayatını Kaybetti!

Zalim İsrail ordusunun son

Zalim İsrail ordusunun son 24 saatte Filistin’e düzenlediği saldırılar sonucunda 80 Filistinli hayatını kaybetti ve 216 kişininde yaralandığı belirtildi.

Gazze’de bulunan Fislitin Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İsrail’in Gazze Şeridi’ne 283 gündür sürdürdüğü saldırılarına ilişkin bilgi verdi.

İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda 80 Filistinlinin daha hayatını kaybettiği, 216 Filistinlininde yaralandığı belirtildi.

İsrail ordusunun dün Gazze’nin orta kesminde bulunan Nuseyrat Mülteci Kampı’ndaki Birleşmiş Milletlere Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık ajansı’na (UNRWA) bağlu okula düzenlediği saldırıda 22 Filistinlinin öldüğü ve 102’sinin de yaralandığı açıklandı.

Saldırıya uğrayan halkın bir kısmının halen enkaz altında olduğu ifade edilen açıklamada, Gazze’deki ambulans ve sivil savunma ekiplerinin bu kişilere ulaşılmadığını vurguladı.

Gazze’de 7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden İsrail saldırılarında ölen Filistinlilerin sayısının 38 bin 664 ve yaralı saysının da 89 bin 97 olduğu kaydedildi.