Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal’ın Kayserispor İlk 11’i Netleşiyor

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Fenerbahçe, Mondihome Kayserispor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Trendyol Süper Lig'in 36.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Fenerbahçe, Mondihome Kayserispor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Fenerbahçe kalesini Dominik Livakovic’e emanet edecek olan İsmail Kartal’ın savunma hattına hangi isimleri koyacağı bi hayli merak konusu oldu.

Mert Müldür’ün cezası, Osayi Samuel’in sakatlığı sebebiyle, genç yıldız Ferdi Kadıoğlu’nun sağ bekte forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Fenerbahçe sağlık heyetinin onay vermesi halinde ise takımla çalışmalara başlayan Jayden Oosterwolde sol bekte görev alacak.

Stoper hattında yabancı sınırından dolayı belirsizlik hakimken; Çağlar, Djiku ve Becao arasında bir tercih yapılacak.

Geçtiğimiz hafta sakatlanarak oyundan çıkan İsmail Yüksek’in sakatlığı sonrası, Fenerbahçe orta sahasında yüksek ihtimal olarak Fred ve Krunic yan yana oynayacak.

Sarı-lacivertli takımda 10 numara pozisyonunda ise en etkili ayaklardan birisi olan Sebastian Szymanski’nin mücadeleye ilk 11’de başması bekleniyor.

Ayrıca İrfan Can Kahveci’nin sakatlığı sonrasında sağ kanatta Cengiz Ünder görev yapacak. Sol kanatta Dusan Tadıc yer alacak. İsmail Kartal ayrıca, ileri hatta kaptan Edin Dzeko ya da Mich Batshuayi arasında bir tercih yapacak.