Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal’dan Süper Kupa Finali Açıklaması !

Fenerbahçe’nin tecrübeli teknik direktörü İsmail Kartal, Süper Kupa hakkında gelen soruya cevap verdi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, dün akşam oynan Union Saint-Gilloise karşılaşmasından sonra basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik direktör, 7 Nisan’da Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa Final müsabakası hakkındaki soruya: ”7 Nisan’da Süper Kupa’da oynayacağımız maç, bizi bayağı zorlayacak. Daha geniş bir takvimde, daha rahat bir ortamda maça çıkmayı isteriz. Burada başkanımızın, federasyonla yapacağı görüşmeler nasıl bir sonuca varacak biz de merak ediyoruz. Biz de daha iyi tarihte oynanmasından yanayız.” şeklinde cavap verdi.

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ NEDEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Çarşamba günü yaptığı basın toplantısında Süper Kupa hakkında yaptığı açıklamada: ”Takvim çok üst üste geldi. Tarihi belirlerken diğer tarihleri göz önünde bulundurmadık. Bizim bu turu geçmemiz ülkemizin 9’unculuğu için çok önemli. ülke menfaatleri açısından rakibimizin de kabul etmesi halinde yeni bir tarih bulunmasının çok daha doğru olacağını arkadaşlarla aramızda konuştuk. Ahmet Bey  bu konuda belli tarihler üzerinde çalışıyor.” açıklamasında bulunmuştu.