Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal’dan Pendikspor Maçı Sonrası Açıklama !

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe konuk ettiği Pendikspor’u 4-1 yenmeyi başardı. Müsabakadan sonra Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal müsabakayı değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'in 29.

Sarı-lacivertli takım konuk ettiği Pendikspor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Müsabakanın ardından Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İSmail Kartal açıklamasında; ”İlk devre istediğimiz futbolu oynayamadık. Son zamanlarda Kadıköy’e gelen bütün rakiplerimiz alışkanlık oldu heralde. Sürekli yere yatarak, oyun hızımızı yavaşlatarak ya da provoke ederek oynamamıza engel oluyorlar. Bir oyuncu ismini vermeyeceğim. 4 faul yaptı sarı kart görmedi. Bizim oyuncularımız bir faul yapıyor, kart görüyor. 4. hakemle konuştum” Bu kart değil mi?” dedim. Hocam ”Doğru ama oyunun başı” dedi. Bunun oyunun başı sonu mu olur. Sakatlanan oyuncu doktoruyla sedyesiyle dışarı çıkıyor. Bir saniye sonra oyuna geri dönüyor. Biz Futbol oynamaya çalışıyoruz.” açıklamasını yaptı.

Tecrübeli teknik direktör sözlerinin devamında; ”İkinci yarıda futbol oynamaya çalışmamız gerektiğini söyledim. Kendi işimize odaklandık. Taraftarımıza da verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Biz hem Avrupa’da hem ligde yarışı götürebilecek kadro derinliğine sahibiz. Maç maç düşünerek oyuncularımızın en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.