Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal’dan, MKE Ankaragücü Maçı Açıklaması !

Trendyol Süper Lig’in 23.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe evinde MKE Ankaragücü’nü konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi Fenerbahçe, Cengiz Ünder’in attığı gollerle 2-1 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Fenerbahçe teknik direktörü İsmail  Kartal’dan açıklamalar geldi.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe konuk ettiği, MKE Ankaragücü’nü Cengiz Ünder’,in attığı gollerle 2-1 yenmeyi başardı. Mücadeleden sonra Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’dan açıklamalar geldi.

İSMAİL KARTAL’IN AÇIKLAMALARI

Mücadeleyi daha farklı kazana bileceklerini söyleyen Kartal:” Ankaragücü’ne karşı iyi hazırlandık. Bugün 2-1 kazandık ama maçın başından sonuna kadar üstün olarak taraf bizdik. Çok daha farklı kazanabilirdik.

Rakibin bir penaltı pozisyonundan gol oldu. Onun dışında ceza sahamıza fazla giremediler. Biz golleri değerlendiremedik. Biz buraya 3 puan için çıktık ve 3 puanı aldık. 25. günde 6. maçımızı oynadık. bu kolay değil. Daha farklı kazanabilirdik. 3 vpuanı aldık ve yolumuza devam ediyoruz.”

”HER OYUNCU BİZİM İÇİN DEĞERLİ”

Yük dağılımını oyunculara aynı yükü vermeden, yayarak devam etmek istiyoruz. Her oyuncu bizim için değerli. Birilerini oynatacağız, birilerini dinlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Her futbolcunun oynamak istediğini hatırlatan İsmail Kartal:” Bu zor bir iş, kolay değil. Her futbolcu oynamak istiyor, hepsi kariyerli. Bu oyuncularla samimi olmanız gerekiyor. Biz de onlarla konuşuyoruz. Kendilerini ikna ediyoruz. Birlikte orta yol buluyoruz. Maçlara oyuncularımı bu şekilde hazırlıyorum.” dedi.