Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal; ”Ümitler Tükenmez!”

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, takımı ile yaptığı son antrenmanda öğrencilerine konuşma yaptı.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmal Kartal, kritik Konyaspor maçı öncesinde oyuncularına kuyarılarda bulundu.

Fenerbahçe geçtiğimiz haftalarda Sivasspor ile berabere kalınca büyük bir şok geçirmişti. O maçın ardından Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal öğrencilerine yaptığı konuşmada, ” 4’te 4 yaparsak şampiyon olabiliriz.” demişti.

Ayrıca geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisinden alınan galibiyet sadece 3 puan değil takıma moral verdi. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, kritik Konyaspor maçı öncesinde maçın hazırlıklarında sık sık öğrencilerine konuşma yaptı ve uyarılarda bulundu.

”ÜMİTLER TÜKENMEZ”

Deneyimi teknik direktör İsmail Kartal oyuncularına artık takılma lükslerinin olmadığını da sık sık hatırlatmaya çalıştı. Fenerbahçe’nin dün yaptığı antrenmanda oyuncularına kısa bir konuşma yapan İsmail Kartal, ”Rakibimiz kendi taraftarı önünde olacak ve ligde kalma adına onların da şiddetle puana ihtiyaçları. Bu durum, son derece motive ve hırs oynamalarına neden olacaktır. Ancak bizim için de 3 puan dışında bir seçenek yok. Maç maç düşünüp, kazanaraaak yola devam etmeliyiz. Azimle mücadele ettiğimiz sürece ümitler tükenmez.” ifadelerini kullandı.