Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal: ”Şampiyonluğun Elden Nasıl Kaçtığını Biliyoruz ”

Fenerbahçe Süper Lig’in son haftasında İstanbulspor’u 6-0 mağlup etti. Mücadeleden sonra sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe’de geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Süper Lig'in son

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Fenerbahçe konuk ettiği İstanbulspor’u 6-0 mağlup etti. Mücadeleden sonra Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal’ın açıklamaları şu şekilde:

”ŞAMPİYONLUĞUN NASIL KAÇTIĞINI BİLİYORUZ”

”Çok fazla konuşmaya gerek yok. Baştan sona kadar bütün oyuncularım, teknik heyet, başkanımız, yönetimimiz, taraftarımız şampiyon olmaya inanmıştık ve bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Hak eden bir oynadık. Nelere karşı mücadele ettiğimizi biliyorum. Şampiyonluğun elden nasıl kaçtığını biliyoruz. Bunu tüm taraftarımız, camiamız ve tüm Türkiye biliyor artık. Bu aleni bir şekilde oldu.”

”99 puan ve 99 golle şampiyon olamadık ama taraftarlarımızın, camiamızın kalplerinde gönüllerin şampiyonu olduğumuz takımımızı tebrik ettiler.

”Bize inanan taraftarlara, oyuncularıma, başkanıma ve yöneticilerime çok teşekkür ediyorum. Ekibime çok teşekkür ediyorum. Camiama teşekkür ediyorum.”

”HAK EDEREK ŞAMPİYON OLMAK İSTEDİK”

”Sezon başından bu yana elimizden gelenin en iyisini yaptık. Sadece şampiyonluk veremedik onlara ama bazı şeyler bizim elimizde değildi. Sahanın dışındaki olaylara yapacak bir şeyimiz yok. Hak ederek şampiyon olmak istedik ama sahanın içinde hak ederek şampiyonlukların olmayacağını gördük. Bunu geçen hafta en net örneğini bize gösterdiler.”

”BU TAKIM DAHA İYİSİNİ YAPACAK”

”Taraftarlarımız camiamızı bizi şampiyon olarak görüyor, hepimizi alkışladılar. Bu takım daha iyisini yapacak. Biz elimizden geleni yaptık ama bazı şeyleri aşamadık”