Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal Oyuncularına; ”Hatay’ı Yenin, Affettirin.”

Geçtiğimiz gün Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankaragücü’ne 3-0 yenilen Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Karatal; ”Hatayspor maçında şampiyon olmak isteyen bir oyuncu grubu görmek istiyorum.” dedi.

Geçtiğimiz gün Ziraat Türkiye

Fenerbahçe’nin 3-0 ‘lık MKE Ankaragücü yenilgisinden sonra, Sarı-lacivertli takımın soyunma odasında soğuk rüzgarların estiği ortaya çıktı. Özellikle Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’ın öğrencilerine sert tepki gösterdiği ortaya çıktı.

”YAKIŞAN OYUNU OYNAMAMIZ GEREKİYOR”

Oyuncularına tepki gösteren kartal; ”Her şey kabul edilebilir ama bu futbol kabul edilemez. Önemli olan hatalardan ders almak. Fenerbahçe bu değil, kafamızı yukarı kaldırmak zorundayız. Biz Fenerbahçe’yiz, bize yakışan oyunu oynamamız gerekiyor.” dedi.

Trendyol Süper Lig’de bu hafta Hatayspor ile oynayacakları maça dair konuşan İsmail Kartal, üstün bir futboluda şart koştu.

Bir an önce toparlanmalarını ve ligde konsantrasyon göstermeleri gerektiğini belirten Kartal; ”Önümüza bakmalıyız. Hatayspor maçını kazanarak kendimizi affettireceğiz. bu maçta sahada savaşan, sezon sonunda şampiyon olmak isteyen bir oyuncu grubunu sahada görmek istiyorum. Ben bu takıma inanıyorum, bu sezon şampiyon olacağız.” ifadelerini kullandı.