Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal İdmanda Öğrencilerine Açıklamalarda Bulundu!

Fenerbahçe teknik direktörü İsmal

Fenerbahçe teknik direktörü İsmal Kartal, takım ile dün yaptığı idmanda futbolculara yaptığı konuşmasında hem uyarıda bulundu hem de moral verdi. İsmail Kartal öğrencilerine dikkat çeken konuşmada bulundu.

Trendyol Süper Lig’de ikinciliğe düşen Fenerbahçe’de, teknik direktör İsmail Kartal dünkü antrenmanda oyuncularına yaptığı konuşmada uyarılarda bulundu ve hem de moral verdi.

Fenerbahçe Süper lig’in 25. haftasında Alanyaspor ile oynadığı müsabakada 2-2 berabere kaldı ve bu sonuçla Süper Lig’de liderliği ezeli rakibi Galatasaray’a bıraktı.

Sarı-lacivertli takım Cumartesi günü Rizespor karşısına çıkacak ve bu mücadeleden önce İsmail Kartal öğrencileri ile toplantı gerçekleştirdi.

” DERS ALIN”

İsmail Kartal Alanyaspor maçına değinerek; ‘‘Sürenin azalması ile gol atma arzusu birleşince bir panik havası oluştu. Bizim gibi tecrübeli takımların bunu yaşamaması gerek. Bir daha aynı hatayı yapmamak için birlikte çözümler üretelim. evet, taraftarımız önünde beklenmedik bir kayıp yaşadık ancak bundan ders alıp önümüze bakalım.” dedi.

Ayrıca İsmail Kartal oyuncularına güvendiğini belirterek;” Artıl tamamen Rizespor maçına odaklanalım. Bu yarışta neler olacağını hep beraber göreceğiz. Daha oynayacağımız çok maç var. Şampiyonluk yolunda size inancım tam. Sezon sonun hep beraber mutlu sona ulacağız. Yeter ki size inancınızı kaybetmeyin ve bir an bile mücadeleyi bırakmayın.” ifadelerini kullandı.