Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal Fenerbahçe’de Kalacak ! Derbi Herşeyi Değiştirdi

Trendyol Süper lig’in 37. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu ezeli rakibi Galatasaray’ı 10 kişi kalsada 1-0 mağlup etmeyi başardı. Alınan bu zaferden sonra Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile olan düşüncelerini değiştirdi. İşte detaylar….

Trendyol Süper lig'in 37.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray’ı sahasında 10 kişi yenen Fenerbahçe’de gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

HERBİ GALİBİYETİ DEĞİŞTİRDİ

Galatasaray derbisi önce yabancı teknik direktörlerle konuşan sarı-lacivertli kulüp, derbide alınan galibiyetten sonra İsmal Kartal hakkında düşüncelerini değiştirdi. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Galatasaray derbisinden önce Fenerbahçe’nin planları içerisinde yer almıyordu.

FENERBAHÇE  ŞAMPİYON OLURSA KALACAK

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray derbisi sonrasında teknik direktör İsmail Kartal ile ilgili fikrini değiştirdiği öğrenildi. Ali Koç’un, Fenerbahçe’nin derbide ortaya koyduğu karekterden çok etkilendiği öğrenildi. Ali Koç’un diğer sezonda deneyimli teknik direktör İsmail Kartal ile yola devam etme düşüncesine artık daha olumlu baktığı belirtildi. Ayrıca Fenerbahçe’nin bu sezon şampiyon olması durumunda İsmail Kartal ile kesin olarak yola devam edeceği belirtildi.