Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İrfan Can Kahveci, “Kulüpçülüğü Bırakmalıyız”

A Milli Takım oyuncularımızdan İrfan Can Kahveci, Çekya ile oynayacağımız maçtan önce düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım oyuncularımızdan

A Milli Takımımızın EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında oynayacağı Çekya maçı öncesi, Milli Takımımızın oyuncusu İrfan Can Kahveci, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İrfan Can sondurumu ile alakalı, “İlk maçta taraftarlarımız bizi çok yükselttile, ikinci maçta biraz daha durgundu. Yarın inşallah bizi yeniden yükseltirler. 90 dakika oynanacak bir kondisyonda değilim şu anda, belki gruptan çıktıktan sonra olabilirim. Kendimi iyi hissediyorum yine de.” dedi.

Milli Takıma güveninide dile getiren İrfan Can Kahveci, “Biraz büyütüyoruz bence, her şey bizim elimizde hala. Bir puan alsak bile gruptan çıkabiliyoruz. Ben takımıma güveniyorum, gruptan çıkıp devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bulunduğu ortam hakkında konuşan İrfan Can, “Bizim çok güzel bir ortamımız var. Çıkan olaylar bizi güldürüyor, içeride bir şey yokken değişik şeyler yaşanıyor. Bu olaylar bizi daha da hırslandırıyor diyebilirim, bizi etkileyen bir şey yok.” sözlerini sarf etti.

Ayrıca İrfan Can Kahveci, Milli Takımda kulüpçülüğün bırakılmasını söyleyerek, “Biz Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı, Trabzonlu hepimiz iyi anlaşıyoruz milli takımda. Artık bu kulüpçülük işlerine son vermemiz lazım milli takımda.” dedi.