Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İptal Olan Süper Kupa Organizatöründen Açıklama!

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak olan Süper Kupa finali, Galatasaray ve Fenerbahçe takımının oyuncuları müsabaka öncesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk baskılı tişörtlerle ısınmak istemesi üzerine iptal edildi. Bu dev maçın oganizatörü, açıklamasında iki kulübün’de anlaşmaya uymaması nedeniyle maçın yapılmadığını açıkladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa finali için Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a müsabakayı oynamak için gitti. Ancak yaşanan krizden dolayı iki takımın oyuncuları stadyuma çıkmadılar. Bunun üstüne Süper Kupa organizatörü açıklamalarda bulundu.

Süper Kupa’nın Organizatörü Riyadh Season’un Açıklamaları

”  Öncelikle, kardeş Türkiye Cumhuriyeti ile çeşitli alanlardaki yakın ilişkilerimizden duyduğumuz gururu vurgulamak istiyoruz. Maçın, kapsamı deşında herhangi bi slogan olmaksızın yapılmasını gerektiren yönetmelik ve düzenlemelerin zamanında yapılmasını bekliyorduk; bu konu önceki toplantılarda özellikle TFF ile görüşülmüştü.

Türkiye Cumhuriyeti’nin milli marşının çalınması ve Türkiye Cumhuriyeti’nin sahip olduğu statünün tanınması için stadyum içinde ve tribünlerde Türk bayraklarının sergilenmesi konusunda anlaşmaya varmıştık. Bu anlaşmaya rağmen, iki takımın da anlaşmaya uymaması üzücü oldu ve bu da maçın yapılmamasına yol açtı.” ifadelerini kullandı.