Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnterpol’un KIRMIZI Bültenle Aradığı Muhuannad ALOQLAH İstanbul’da Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İnterpol’un Kırmızı Bültenle aradığı uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad ALOQLAH’ın İstanbul’da “KAFES-19” operasyonları kapsamında yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi olan İnterpol’un Kırmızı Bültenle aradığı Muhuannad ALOQLAH’ın İstanbul’da “KAFES-19” operasyonları kapsamında yakalandığını açıkladı.

İNTERPOL TARAFINDAN KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORDU!

Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız diyen Yerlikaya, “Milletimizin bilmesini isterim ki, Geleceğimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirleriyle terör örgütleriyle, göçmen kaçakçılarıyla ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek” dedi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ile Hudur Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucunda hakkında İnterpol tarafından KIRMIZI Bülten çıkarılan yabancı uyruklu Muhuannad ALOQLAH’ın İstanbul Esenler’de kaldığı ev tespit edildi. Düzenlenen KAFES-19 operasyonuyla yakalandı.

Bakan Yerlikaya, “Operasyonu düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin” dedi.