Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnterpo Tarafından Mavi Bültenle Aranan Shamil Amirov Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Rusya’da faaliyet gösteren ve İnterpol tarafından “Mavi” bülten’le aranan “Thives in Law” organize suç örgütü yöneticilerinden Shamil Amirow’un İstanbul’da düzenlenen “Kafes-15” operasyonuyla yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kafes-15” operasyonu kapsamında Rusya’da faaliyet gösteren ve İnterpol tarafından “Mavi” bültenle aranan “Thives in Law” organize suç örgütü yöneticilerinden Shamil Amirow’un İstanbul’da yakalandığını açıkladı.

“KAFES-15 OPERASYONUYLA YAKALANMIŞTIR”

Uluslararası ve ulusal organize suç odaklarıyla, zehir tacirleriyle mücadelemiz artarak devam edecek. Nefeslerini keseceğiz. Diyen Yerlikaya, “İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce organize suç örgütü üyesi olduğu ve dolandırıcılık suçlarından İnterpol tarafından hakkında ‘MAVİ’ bülten çıkarılan Shamil Amirov’un İstanbul Sarıyer’de yaşadığı tespit edilmiş ve Kafes-15 operasyonuyla yakalanmıştır.” dedi.

“BİR BİR YAKALAYIP ADALETE TESLİM EDECEĞİZ”

Ayrıca Yerlikaya, “Operasyonu düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Ülkemizi uluslararası ve ulusal organize suç örgütlerinden temizlemeye kararlıyız. Bir bir yakalayıp adalete teslim edeceğiz.” dedi.