Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İngilizler Galatasaray’ın Yıldızını Hatayspor Maçında İzledi!

Süper Lig’in açılış maçı Galatasaray – Hatayspor maçında, Premier Lig ekiplerinden Newcastle ve Aston Villa’nın gözlemcileri Barış Alper Yılmaz’ı izledi.

Süper Lig'in açılış maçı

Trendyol Süper Lig’in açılış maçında Galatasaray konuk ettiği Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Lig’e iyi başlangıç yapan Galatasaray’ın yıldızlarına ilgi devam ediyor.

GÖZLER BARIŞ ALPER’DE

İngiltere Premier Lig ekiplerinin transfer etmek istediği Barış Alper Yılmaz, dün akşam oynanan Hatayspor maçında yakından takip edildi.

İZLEYEN TAKIMLAR

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda başarılı performansı ile dikkat çeken Barış Alper Yılmaz’ı Newcastle United ve Aston Villa gözlemcileri izledi.

GALATASARAY’IN JOKERİ

Geride bıraktığımız sezonun  şampiyonluk payının en büyük mimarlarından biri olan Barış Alper Yılmaz, özellikle joker özelliği ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Sağ kanat, sağ bek ve ileri hatta oynayan milli oyuncu, bu sezona ise sol kanatta başladı. İlk yarıda ve ikinci yarıda 1’er net pozisyona giren Milli futbolcu, saha içindeki enerjisi ile alkışları topladı. Genç futbolcu, dinamizmi ile Hatayspor’lu futbolcuları bir hayli zorladı.