Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnattv – Beşiktaş – Kasımpaşa Maçı Canlı İzleme !

Trendyol Süper Lig’in 19.

Trendyol Süper Lig’in 19. haftası hız kesmeden devam ediyor. Bu sezon lige istediği gibi başlayamayan Beşiktaş, Kasımpaşayı konuk edecek. Siyah – beyazlı ekip bu mücadeleyi kazanıp Süper Lig’e tutunmak istiyor. Peki Beşiktaş – Kasımpaşa Maçı ne zaman? Beşiktaş – Kasımpaşa maçı saat kaçta? Beşiktaş Kasımpaşa maçını hangi kanaldan izleyebilirim? İşte mücadeleye dair tüm detaylar..

Trendyol Süper Lig’in 19. hafatasında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’na İstanbul ekibi Kasımpaşa’yı konuk edecek.Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran siyah – beyazlı ekip bu mücadeleyi kazanıp Süper Lig’de bir çıkış yakalamak istiyor.  Peki Beşiktaş – Kasımpaşa maçı saat kaçta? Beşiktaş – Kasımpaşa maçı ne zaman? Beşiktaş – Kasımpaşa maçını nereden izleyebilirim? İşte Beşiktaş – Kasımpaşa maçına dair tüm detaylar..

Beşiktaş – Kasımpaşa Maçının Hakemi Kim?

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Beşiktaş – Kasımpaşa mücadelesinin hakemi Arda Kardeşler olacak. Arda Kardeşlerin yardımcıları ise Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay olacak.

Beşiktaş – Kasımpaşa Maçı Nezaman?  Saat Kaçta?

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Tüpraş Stadyumu’nda Beşiktaş – Kasımpaşa’yı konuk edecek. Bu mücadele 5 Ocak Cuma günü saat 20.00’da oynanacak. Müsabakayı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ – KASIMPAŞA MAÇINI BURAYA TIKLIYIP CANLI  İZLEYEBİLİRSİNİZ !!!

Beşiktaş – Kasımpaşa Maçı’nın Muhtemel 11’leri

Beşiktaş

  • Mert, Onur, Necip, Tayyip, Emrecan, Salih, Amir, Gedson, Rashica, Semih, Muleka

Kasımpaşa

  • Gianniotis, Winck, Gökhan, Taylan, Yasin, Fall, Gomis, Aytaç, Hajradinovic, Ben Ounes, Da Costa

Beşiktaş – Kasımpaşa maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justtv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak siteler üzerinden izlemeyiniz.