Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Immobile’den Beşiktaş Taraftarlarına Mesaj!

Beşiktaş, gride bıraktığımız gece İstanbul’da olması beklenen Ciro Immobile’yi KAP’a bildirdi. Yıldız golcü, resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul’a geldi.

Beşiktaş, gride bıraktığımız gece

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ateşi yaktı…

Süper Lig devi Beşiktaş, Ciro Immobile’nin transfer görüşmelerini KAP’a bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Ciro Immobile’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü S.S. Lazio SPA ile görüşmelere başlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

FORMAYI GİYDİ, İSTANBUL’A GELDİ

Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Ciro Immobile, saat 00.30 sularında İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Terminali’ne iniş yaptı.

İtalyan yıldız, uçaktan inmesinin ardından Beşiktaş formasıyla “Kartal” pozu verdi.

IMMOBİLE, “HAZIRIM”

Immobile, uçaktan indikten sonra şu açıklamayı yaptı:

“Burada olduğum için çok mutluyum. Sezona başlamak için hazırım. Taraftarların tezahüratlarından çok duygulandım”

HÜSEYİN YÜCEL: “SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Beşiktaş’ın ikinci başkanı olan Hüseyin Yücel ise havalimanı çıkışında şu ifadeleri kullandı, “Beşiktaşımızı ve tüm taraftarlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Rafa Silva transferinde de söylemiştim. Daha çok güzel günler göreceğiz diye. Sözümüzü tuttuk, tutmaya da devam edeceğiz. Ben özel teşekkürü iki kişiye yapmak istiyorum. İlki Başkanımız Hasan Arat’a, transferi an be an takip etti. Desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Diğer teşekkürüm de Ciro’ya. Lazio takımı gerçekten çok direndi. Ancak Ciro’nun yapmış olduğu fedakarlıklar sayesinde transferi 48 saatlik gibi zorlu bir sürecin ardından bitirebildik. Tüm camiamıza tekrardan hayırlı olsun.”