Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlkin Aydın Icardi İle Çektirdiği Fotoğraf Hakkında Konuştu !

A Milli veGalatasaray’ın başarılıcı

A Milli veGalatasaray’ın başarılıcı voleybol oyuncusu İlkay Aydın, Mauro Icardi ile çektirdiği fotoğraf hakkında konuştu.

A Milli Takım ve Galatasaray’ın voleybolcu oyuncusu İlkin Aydın, Arjantinli Yıldız oyuncı Mauro Icardi ile çektirdiği fotoğraf hakkında Hürriyet’e açıklamalarda bulundu.

İlkin Aydın’a sorulan sorulardan birtanesi; ” Geçen yaz tüm Türkiye’yi çok mutlu ettiniz. Olimpiyatlar için heyacanlı mısın? ” sorusuna cevabı ;” Ben çok heyecanlıyım. Geçen sene milli takım sezonu bittiğinden beri heyecanlıyım. Muhtemelen olimpiyatın başına kadar da çok heyecanlı olacağım. Beklentinin olduğunun farkındayız. Umarım sağlıklı bir milli takım sezonu olur, bir sakatlık yaşanmaz. İki turnuvada da neden şampiyon olmayalım düşüncesi muhteşem. Hedeflerimiz de yönde, bakalım. Bütün sporcuların hayalidir olimpiyat şampiyonluğu. Olmayacak bir şey değil.” dedi.

Birdiğer soru ise; ” Geçtiğimiz günlerde bir ödül törenine katıldın. Konuşman büyük beğeni aldı. Ama tören sonrasında Mauro Icardi ile verdiğin poz daha çok konuşuldu. Nasıl gelişti? Senden dinleyebilir miyiz? ” sorusuna cavabı ;” Ben şimdi oraya o papyonla gitmiştim, nasıl Icardi ile olan fotoğramız daha çok konuşuldu, biraz darıldım. Şaka bir yana çok güzel bir geceydi benim için. Icardi ile arka arkaya oturuyorduk. Birden telefonuma bir sürü bildirim gelemeye başladı. Açtım Icardi-ilkin fotoğrafı yazmış insanlar. Ben de kimseyi kırmıyayım dedim. Sahnede de denk gelince hemen Galatasaray’da oynadığımı söyledim. O da ‘Biliyorum ‘ dedi. Ben önce buna şaşırdım. Fotoğraf çekilirken normal poz verdi, ‘ Hayır, herkes bizim gol sevinci pozıunu vermemizi bekliyordu’ dedim. Öyle gelişti yani.’ifadelerini kullandı.