Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İliç’teki Toprak Altında Kalan İşçilerden İlk Haber Geldi !

rzincan İliç’te bulunan maden ocağında, 13 Şubat 2024 tarihinde meydane gelen maden faciasında toprak altında 9 işçiyi arama çalışmaları, heyelan riski nedeniyle bir süre durdurulmuştu. Ancak oldan tam 33 gün sonra, toprak altından kalan bir pikaba ulaşıldı.

rzincan İliç'te bulunan maden

Erzincan İliç’te bulunan maden ocağında, 13 Şubat 2024 tarihinde meydane gelen maden faciasında toprak altında 9 işçiyi arama çalışmaları, heyelan riski nedeniyle bir süre durdurulmuştu. Ancak oldan tam 33 gün sonra, toprak altından kalan bir pikaba ulaşıldı. Pikapta herhangi bir işçinin olup olmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı.

Erzincan İliç’teki maden faciasında toprak altında kalan 9 işçi’nin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Facia’nın yaşandığı bölgede toprak kaldırma çalışması devam ederken, toprak altında kalan pikaba ulaşıldı. Ancak bulunan pikapta herhangi bir işçinin bulunupğ bulunmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı. AFAD ekipleri pikabın bulunduğu noktada hızla çalışmalarına devam etti.

NE YAŞANMIŞTI?

Erzincan İliç’e bağlı Çöpler köyünde bulunan altın madeninin bulunduğu bölgede 13 Şubat 2024 tarihinde meydane gelen toprak kayması sonucunda 9 işçinin bulunması için çalışmalar başlatılmıştı.