Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İliç Maden Faciasında Sıcak Gelişme; 6 kişi Tutuklandı !

Dün gece saatlerinde Erzincan

Dün gece saatlerinde Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada; İliç’teki altın madeninde meydana gelen faciaya ilişkin yürütülen soruşturmada mahkemeye sev edilen 8 kişiden 6’sı tutuklandı, 2 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

9 işçinin kayan toprağın altında kaldığı Erzincan, İliç ilçesindeki altın madeninde sıcak bir gelişme yaşandı. Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ve 8 şüphelinin gözaltına alındığı soruşturma kapsamında savcılar, olay yeri keşif ve inceleme yapıp bir çok delil topladılar.

Olayın yaşandığı bölgede ve çevresinden alınan tıprak ve su numuneleri inceleme için yetkili kimya laboratuvarlarına yollandı.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6’sı tutuklanma talebi; 2 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılma talebi ile mahkemeye sevk edildi.

Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada; mahkemeye sevk edilen 8 kişiden 6’sı tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.