Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Icardi’nin İntikamı Acı Oldu ! Wanda Nara’nın Kartları Bloke Oldu !

Süper Lig devi Galatasaray’ın

Süper Lig devi Galatasaray’ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile çocuklarının annesi Wanda Nara magazin gündeminden düşmek bilmiyor. Yıldız futbolcunun son hamlesini duyanlar adeta şoke oldu. Mauro Icardi artık üzülmekten vazgeçti, intikam almaya karar vredi. Icardi eşi Nara’nın tüm kredi kartlarını iptal ettirdi. İşte olan gerçek detayları…

Son olarak ilişkilerinde kırılmalar olan Mauro Icardi ve Wanda Nara aşkı sona erdi. Yollarını tamamen ayıran ünlü çiftin arasında neler olduğu merak konusu oldu.

Geride bıraktığımız haftalarda sosyal medya hesabından ayrılığı duyuran Wanda Nara, “Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal oduklarını biliyorum. Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. ayrılmaya karar verdim ama Mauro Icardi ile aile olmaktan vazgeçmeyecez.” demişti.

KREDİ KARTLARI İPTAL ETTİ

Arjantinli gazeteci olan Majo Martino’nun yapmış olduğu habere göre; Mauro Icardi, Wanda Nara’ya ait tüm kredi kartlarını bloke ettirdi.

AVUKATI DOĞRULADI

Wanda Nara’nın avukatı olan Ana Rosenfeld ise katıldığı bir yayında konuyla alakalı, “Burada yalan yok, tam tersi. Bunlar gerçekler, tabii ki dünya döndükçe gerçek olan gerçekler. Bu bilginin nereden duyulduğunu bilmiyorum. Erkekler bunu genellikle zorlayıcı bir önlem olarak kullanıyor.” ifadelerini kullandı.

“ERKEKLER BÖYLE”

Wanda Nara’nın avukatı sözlerinin devamında ise, “50 yıldır erkeklerin ilk yaptığı şey kredi kartını kapatmak ya da küçük çocuklarıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemek olur.” dedi.